HTML

Friss topikok

  • Bence1997: egyrészt örülök hogy visszatértél, másrészt pedig már nagyon várom a 10.részt :D (2014.02.13. 19:05) Lemaradt hírek
  • Bence1997: @hevdanaa: öööööö, hevdanaa. Ezzel a projekttel mi lesz? csak kérdem mert már van ötletem egy-két ... (2013.07.10. 18:41) Új írás!
  • Bence1997: am van egy új blogom amin majd fent lesz a Star Wars Begin, remélem várod már. Ja és pl. ha újra f... (2013.07.05. 16:43) Folytatás júliusban!
  • Bence1997: @hevdanaa: Igen mostmár tudom :D (2013.06.18. 11:49) A blog utolsó bejegyzése I. (ha nem)
  • hevdanaa: Ha nincs Tcw nincs mit írnom, max. annyit tudok én is írni hogy a részeimet. az új animációs soroz... (2013.05.26. 09:31) TCW: Évadzáró finálé előzetes + Hírek

Star Wars The Clone Wars: 5.évad 8.rész (tudom ciki de próbálom behozni magam)am)

2012.12.29. 13:35 hevdanaa

Folytatom az értékelést. Biztosan láttátok, de azért kirakom, viszont az értékelés új. :DDD

8.rész:

(a feliratot alul tudjátok bekapcsolni)

8.rész értékelése:

Jó kis rész volt, tartja az előző két epizód színvonalát. Végre elkészült Gungi fénykardja és nagyon pöpecül néz ki. :) Talán az övé lett a legjobb az ifjak közül. Egyébként Huyang miért nem szólt egy szót sem? Mármint, az előző részben még irányította a testét, meg beszélt levágott fejjel, most pedig egy nagy rakás ócskavas volt. Talán lemerült volna?

Grievous tábornok támadása valami irtó fölösleges volt, mégis nagyon szórakoztató. A cselekmény szempontjából teljesen jelentéktelen mellékszál volt, nem építette tovább a történetet, de hát valamivel ki kellett tölteni a maradék játékidőt. Rég láttunk már űrcsatát, ahogy magát a tábornokot is. Az első évadban az volt a baj, hogy kb. állandóan csak Grievous ment, minden részben ő volt a főgonosz, de most... Jó ha egy évadban feltűnik egyszer. Szóval jó volt újra látni az öreg tábornokot, aki ezúttal úgy tűnt, fölényben van Kenobival szemben. Ideje volt már visszavágnia a Saleucami óta. Bár elég kiszámítható volt, jól szórakoztam rajta. :)

Amúgy, amikor az ifjak leszálltak a Florrumon, kicsit aggasztónak találtam azt a folyamatosan csöpögő folyadékot. Ha az egy autó lett volna, ilyenkor már futni kellene, mielőtt felrobban. Azzal a járgánnyal inkább nem mennék sehová a jövőben. Hondo Ohnaka hozta a formáját, de azt nagyon jól. Továbbra sem tudom hibáztatni a viselkedéséért, tudom milyenek a kalózok. :D Számára ebben továbbra sincs semmi személyes. A legvégén alakította a legnagyobbat a fambaa-val, hát az valami fenomenális volt, imádom ezt az arcot. :D Meg amikor félrelökte a weequay csajt a twi'lekek kedvéért, az sem volt semmi. :D Jót tesz a karakterének ez a mostani évad, a Revivalban egekig fokozták a coolságát, a Tipping Pointsban is volt egy megmosolyogtató cameója, itt pedig érzékeltetik a nézőkkel, hogy a-a... Ő nem jófiú. De nem is gonosz. :) És ez adja a varázsát neki. :D Kedvenc TCW-s karakterem, toronymagasan, örökké. :D

A vándorcirkusz nagyon jópofa volt, dugokkal, aleenákkal, nagyon tetszett, ilyet még nem is nagyon láttunk az SW-ben. :) (EU-ban még nem találkoztam vele, mielőtt még valaki kérdezi, de biztos van. :D) De ezek szerint akkor a Florrumon biztosan vannak más települések is. Eddig tényleg úgy tekintettem rá, mint a kalózok kizárólagos búvóhelyére, de nem lepődnék meg, ha esetleg a bolygó más részein lennének hasonló, lepukkant űrkikötők. Jó lenne ezeket egyszer látni. :)

Így előjáróban ennyi, kicsit hamar lett vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr424986348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása