HTML

Friss topikok

  • Bence1997: egyrészt örülök hogy visszatértél, másrészt pedig már nagyon várom a 10.részt :D (2014.02.13. 19:05) Lemaradt hírek
  • Bence1997: @hevdanaa: öööööö, hevdanaa. Ezzel a projekttel mi lesz? csak kérdem mert már van ötletem egy-két ... (2013.07.10. 18:41) Új írás!
  • Bence1997: am van egy új blogom amin majd fent lesz a Star Wars Begin, remélem várod már. Ja és pl. ha újra f... (2013.07.05. 16:43) Folytatás júliusban!
  • Bence1997: @hevdanaa: Igen mostmár tudom :D (2013.06.18. 11:49) A blog utolsó bejegyzése I. (ha nem)
  • hevdanaa: Ha nincs Tcw nincs mit írnom, max. annyit tudok én is írni hogy a részeimet. az új animációs soroz... (2013.05.26. 09:31) TCW: Évadzáró finálé előzetes + Hírek

1.rész

2012.06.30. 13:27 hevdanaa

Itt a cw-s részem 1. része tudom kicsit rövid de ez állt össze a fejembe.

1.rész

                                                                        Ventriss fogja
                                                                    
Veszély söpör végig a galaxison. Dooku gróf egy újabb csínyra készül méghozzá megölni Padme Amidalát.Tanítványát küldi, Asajj Ventrisst, Coruscantra , két okból is, átadni egy szeparatista kémnek pénzt a munkájáért,és megölni a szenátort…
 
                                                                                                A pénz átadása
Egy szeparatista hajó lép ki a hiperűrből. Az élén Ventrissel, egy halott szenátorral, és 5 darab komandós droiddal. Leszáll a szenátusi épület előtt ahol egy őr szólítja:
-Azonosítsa magát! Van engedélye a leszálláshoz?
Nyílik a hajó ajtaja,Ventriss áll ott, a kezébe a két fénykard. Aktiválja és levágja az őr fejét. A többi őr rátámad,de legyőzi őket. A kém előbújik egy hajó mögül. Az orrgyilkos meglepődik,és átadja a pénzt.(ez olyan két perc)
                                                                          Belopakodás
A kém fölveszi a halott szenátor ruháját és Ventrissel meg a droidokkal belopakodnak a Szenátusba. Éppen most ért véget egy tárgyalás és egy halom szenátor jön ki az ülésteremből. A sok szenátor között ott a kém és egy jedi. Eeth Koth volt az. Koth Zavart érez az Erőben.(ez egy fél perc)
                                                                             
                                                                     Harc Ventrissel
A jedi mester a kém után ered  egészen Padme szobájáig. A szenátor éppen most aludt el. Ventriss előbújt,aktiválta a fénykardjait  ekkor Koth előugrik és hátulról leszúrja a kémet. Amidala szenátor fölébred és Koth mögé bújik. Így egy rövid fénykardpárbaj alakul ki. Padme elszalad és hív segítséget. Yodát hívja. Közben az öt komandós droid belép az ajtón és körbeveszik a jedit. Yoda jön és legyőzi a droidokat.(ez olyan 5 perc)
                                                                        Elfogás
Ventriss kilökte Koth kezéből a kardját és arconütötte. Elfutott és az ájult jedivel kiugrott az ablakon. Yoda szomorú arccal néz.

Ja és szeretném ha százalékba  értékelnétek.

Szerintetek: 90%

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr174620676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2012.07.15. 19:22:51

hát jó rész volt, csak rövid. Ez a kém is okos, és látom ez a rész is a corusanton játszódik mint nálad :xd
a részre 90% -ot adok :P
süti beállítások módosítása