HTML

Friss topikok

  • Bence1997: egyrészt örülök hogy visszatértél, másrészt pedig már nagyon várom a 10.részt :D (2014.02.13. 19:05) Lemaradt hírek
  • Bence1997: @hevdanaa: öööööö, hevdanaa. Ezzel a projekttel mi lesz? csak kérdem mert már van ötletem egy-két ... (2013.07.10. 18:41) Új írás!
  • Bence1997: am van egy új blogom amin majd fent lesz a Star Wars Begin, remélem várod már. Ja és pl. ha újra f... (2013.07.05. 16:43) Folytatás júliusban!
  • Bence1997: @hevdanaa: Igen mostmár tudom :D (2013.06.18. 11:49) A blog utolsó bejegyzése I. (ha nem)
  • hevdanaa: Ha nincs Tcw nincs mit írnom, max. annyit tudok én is írni hogy a részeimet. az új animációs soroz... (2013.05.26. 09:31) TCW: Évadzáró finálé előzetes + Hírek

MEGLEPETÉS!! ;) XD :D

2012.08.13. 08:16 hevdanaa

The Clone Wars Saját 1.évad 6.rész: Végső harcok

Nem szólok semmit , olvassátok és majd értékeljetek.

6.rész

 

Végső harcok

 

Vírus uralja a galaxist! A krytos nevű gyilkos vírus mindenkit megfertőz. A vakcina elkészítésére, viszont idő kell. A Kamino bolygón készítik mindenki ellenségének ellenszerét, viszont a szeparatisták, ennek megállítására készülnek. Miután Obi-Wan Kenobi is elkapta a vírust, Anakin Skywalker és Ahsoka Tano indul a klónozó bolygóra, a mostani kiképzőjedi, Adi Gallia segítségére sietnek. Ám más feladatuk is van. Elfogták Palpatine főkancellárt és Padme Amidal-át a szeparatisták. Végső harcok következnek.

 

Három köztársasági cirkáló és egy anyahajó lép ki a hiperűrből. Az anyahajó a Resolute. Anakin nézi a szeparatista blokádot a holovetítőn. Bejön az ajtón Yularen admirális.

-         Üdvözlöm, Skywalker tábornok! Régen láttam magát!- Yularen

-         Én is örülök, admirális! Nehéz időket járunk mostanában- Anakin

-         Hát, igen! Mennyire erős a védelmük?- kérdi az admirális

-         Hát, eléggé nehéz csatának nézünk elébe. - Anakin

Bejön az ajtón Ahsoka.

-         Üdvözlöm parancsnok!- Yularen

-         Helló! Na, mi a helyzet mester?- Ahsoka

-         Ne légy udvariatlan Szájas! – Anakin

-         Elnézést, mester!- Ahsoka

-         Egyébként van egy ötletem! Először a pajzsot beindítjuk. Aztán csak az elülső lövegeket kapcsoljuk be, hogy ki tudjuk lőni a keselyűket. Végül, amikor kifogy a pajzsuk vagy valami készletük, max. erőn lőjük, őket. A pilóták is csak akkor lépnek  a csatába.- Anakin

-         Ez mind jó, de mi van, ha a mi pajzsunk fogy ki?- Yularen.

-         Ha feltötjük maximumig, nem lesz gond.- mondja együtt Anakin és Ahsoka

-         Nem csodálom, hogy mindig együtt vannak.- Yularen

És egyszer csak megremeg a hajó. Anakin ordítja, hogy kapcsolják, be a pajzsot. A pajzs bekapcsolódik és mind a hárman a hídra mennek.

 

Eközben az ellenséges hajón egy taktikai droid vezet.

-         CZTT-88-as küldje ki a keselyűket!- mondja a taktikai droid

-         Vettem, Vettem- droid

Anakin és Ahsoka a másik hajón nézik, hogy csak a szepi hajó lő. Meglátják, hogy keselyűk közelednek, Anakin kiadja a parancsot, hogy kapcsolják be az elülső lövegeket.  Hirtelen a szepi cirkáló direkt kikapcsolja a pajzsot, hisz a taktikai droid rájött a tervükre. A köztársaságiak kiküldik a pilotákat és max. erő-re állítják a lövegeket. De azonban, mikor a köztársasági hajók a szeparatista cirkálóhoz értek a szepik felveszik a pajzsokat és az összes köztársasági hajó felrobban. Anakin  erre nem számított.

-         Gyorsan mindenki a mentőkabinokba! Ahsoka te hozd a gyereket!- Anakin

Mindenki bemegy egy mentőkabinba. Egy kabinba volt Ahsoka, Anakin, LiLo  Rex, Cody, Ötös és még pár klón. Még volt egy hely. Yularen odament elköszönni.

-         Az admirális a hajójával marad! Viszlát Skywalker! Öröm volt magával dolgozni!- Yularen

-         De admirális, jöjjön, nem halhat meg!- Anakin

-         Sajnálom.- mondja Yularen és megnyom egy gombot, ezzel kilőve az összes mentőkabint. Anakin az ablakból nézi, ahogy felrobban a Resolute és a többi hajó. Anakin jobb szeméből a könny kicsordul, de komoran néz.

 

Közben lent Adi Gallia és a klóncsapata a droidok ellen harcol.

-         Hall Resolute? Resolute fedélzet! Hallóóó!!- Adi Gallia

Semmi. A jedi aggódik, de próbál kitartani.

Anakinék zuhannak a bolygóra. Beesnek az óceánba.

Mindenki fogja magát és kiúszik. Ahsoka Lilo-val a kezében. Feljönnek a vízre. Nem látnak szárazföldet, csak vizet. Anakin a komlinkjén hívja Gallia-t.

-Gallia mester! Hallasz?-Anakin

- Valamennyire, nem teljesen. Hol vagytok most?-kérdezi Gallia

-Valahol az óceán közepén.- Anakin

-Kár volt megkérdeznem. Mindegy küldök értetek egy mentőhajót.- Gallia

-Arra nincs időnk. Úsznunk kell. –Anakin

-Ahogy akarjátok, de siessetek.-mondja Gallia és kilép.

Eltelik kis idő mire meglátnak egy épületet. Felmásznak az épületet tartó rudakon. Felérnek. Droidokat látnak meg, elbújnak. Ahsoka nem bírja ki megöli a droidokat. Beakarnak menni az épületbe.

-         Hova, hova barátaim?- mondja Ventriss mögöttük és folytatja:

-         Oda nem mentek be.

Ordít és csap egyet a fénykardjával, megsebesít így néhány klónt. Ahsoka is kiereszti a fénykardjait és harcolnak. Anakin is beszáll a mókába. Eközben a klónok megpróbálnak bejutni, ahol állítólag Palpatine-t és Amidala szenátort tartják fogva. Ventriss felemel mindenkit és elkezdi fojtogatni őket. De ekkor Griveous is megérkezik a helyszínre. Anakin az erővel felemeli a fénykardját és odacsap Ventriss-hez erre ő  elengedi őket. Griveous  és -Anakin, Ahsoka és Ventriss harcol együtt. A klónok bejutnak, viszont a foglyokat  7-8 kommandós droid őrzi. Így ők is elkezdenek harcolni. Ahsoka Ventrisst elrúgja és beleesik az óceánba. Anakin pedig csap egyet, Griveous kivédi, de ekkor Ahsoka hátulról támadja a kiborgot. A kiborg  is elugrik a helyszínről egy hajóval, felszedve Ventrisst. Viszont a klónok még harcolnak. A jedik segítenek, meg is ölik, de a kancellár és a szenátor nincs ott. Hiába küzdöttek, nem sikerült megmenteni. Jön egy gunship felveszi  őket és indulnak Gallia-hoz.

 

Most Sidioust látjuk, ahogy hívja Dooku grófot.

-Gróf, hogy haladnak az ostromban?- Sidious

- Az űrcsatát megnyertük, de likvidátoraim elbuktak, de még mindig tart a csat…

- Nyugalom bölcs tanítványom. Majd én elintézek mindet, sőt még egy gondot rakok a köztársaság nyakára!

Anakin és Ahsoka meg Adi Gallia harcolnak a droidokkal. Anakin valami nagyon sötétet érez, szédölög és összeesik. Egy látomása van. Azt látja,ahogy Darth Sidious rázza Ahsokát és MEGHAL! Ahsoka próbálja felébreszteni mesterét.  Felébred és elmondja mit látott. Közben Gallia-ék megöltek minden droidot. Szomorúan néznek, de ezt a csatát csak félig nyerték meg.

 

Vége.

Szerintetek: 95%

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr344709324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2012.08.13. 11:10:55

jó kis rész volt! Tetszettek az akciók, Yularent és a Resolute -ot sajnáltam, de mind1. A vége is jó!
95% várom a befejező kvadrológiát! ( vagy esetleg 5-6 részes )

hevdanaa 2012.08.13. 12:59:03

A következő rész már picit másról fog szólni, de Yularen, még nem halt meg, majd a halálőrség a huttokkal szövetkezik, és a halálőrség megtalálja Yularent, ők tartják fogva,de majd minden kiderül. Am bejegyezlek...
süti beállítások módosítása