HTML

Friss topikok

  • Bence1997: egyrészt örülök hogy visszatértél, másrészt pedig már nagyon várom a 10.részt :D (2014.02.13. 19:05) Lemaradt hírek
  • Bence1997: @hevdanaa: öööööö, hevdanaa. Ezzel a projekttel mi lesz? csak kérdem mert már van ötletem egy-két ... (2013.07.10. 18:41) Új írás!
  • Bence1997: am van egy új blogom amin majd fent lesz a Star Wars Begin, remélem várod már. Ja és pl. ha újra f... (2013.07.05. 16:43) Folytatás júliusban!
  • Bence1997: @hevdanaa: Igen mostmár tudom :D (2013.06.18. 11:49) A blog utolsó bejegyzése I. (ha nem)
  • hevdanaa: Ha nincs Tcw nincs mit írnom, max. annyit tudok én is írni hogy a részeimet. az új animációs soroz... (2013.05.26. 09:31) TCW: Évadzáró finálé előzetes + Hírek

3.rész és egy idejig nem leszek

2012.07.16. 08:26 hevdanaa

Itt a 3. rész. Lehet, hogy hosszabb lett, de ez így lett jó. Kedd-től Péntekig nem leszek.

Na mindegy itt van és értékeljétek!!

3.rész

Hajsza a Ryloth-on

 

Miután Ventriss elfogta Eeth Kothot,elvitte Dooku grófhoz, a jedik a keresésére indultak. Egy sikertelenen akció után,Plo Koon és Ahsoka Tano elindulnak Anakin Skywalker jedi mesterhez a Ryloth-ra két okból is: segíteni neki és kiszabadítani Ventriss általelgogott Eeth Kothot,mert Dooku oda vitte.

 

A Ryloth-on csata zajlik.  A klónok (köztük Rex) Anakinnal az élen küzdenek a droidok ellen. Hirtelen az egyik szeparatista tank bombát küld az ellenséges tankra és így egy halom klón meghal , Anakin csak megsebesül, elájul. Rex éppen el tudott ugrani és elbújt. A szuper rohamdroidok elfogják Anakint és elhurcolják valahova. Rex a komlinken próbálja elérni Ahsokáékat, de nem sikerül.

 

Egy hajó lép ki a hiperűrből. Plo-ék hajója az. Ott van még valami érdekes gépezet. A gépezetből keselyűdroidok jönnek ki és lelövik a hajót. A hajó megbénul, és Plo azt mondja hogy menjünk a mentőhajókhoz. Bemennek kilövik magukat a hajóból, de ekkor egy keselyű eltalálja a mentőhajót. Lezuhannak a bolygóra. Szerencsére senki sem sérült meg komolyabban csak egy klón halt meg. Ahsoka megfigyeli a terepet és elindulnak a szeparatista táborba. Vált a kép Rexhez aki a kémdroidok elől bujkál. Meglát a távolban egy mentőhajóta ami a jediké. Elindul a hajó felé. Amikor odaér észreveszi a halott klónt. Észrevesz még nyomokat, hát követi.

 

Vált a kép a szeparatista bázishoz,ahol a droid odadobja Anakint Dooku-hoz. Dooku megdicséri a droidokat. Eeth Koth is ott van. Ájultan lóg. Anakin is félkómában fekszik a földön. Dooku megparancsolja a droidoknak,hogy vigyék a kínzóterembe,hozzáteszi hogy Anakin kínok közt fog meghalni és a jedi és ő is biztosítani fogja. Közben Ahsokáék meglátnak egy épületet, amit droidok védenek. Elindulnak fel a hegyre (mert az a bázis a hegy tetején van,de nem az a bázis amiben Dooku és a jedik vannak). Tehát felmásznak a hegyre amikor az egyik droid észreveszi őket. Ahsoka levágja a droidot és a másik hívja Dookut komlinken. Elkezd beszélni a grófnak, amikor  Plo levágja a fejét. Bejutnak az épületbe. Nyomokat találnak, hát továbbindulnak. Most a kép Rexet mutatja amint egyedül sétál. Kémdroidok figyelik. Rex tudja, hogy ott vannak. Ekkor egy kémdroid le akarja lőni a klónt. Rex megfordul lelövi. Még van ott több is hát megpróbálja lelőni. Ploék lövés hangokat hallanak. Megfordulnak és elkezdenek odafutni Rexhez. Rex üdvözli a jediket és hozzáteszi hogy örömmel látja Ahsokát. Plo és Treez elintézi a droidokat. Rex azt mondja, hogy Anakint elkapták és északkelet felé vitték. Plo közli,hogy nincs sok időnk, azonnal indulnunk kell. Immár együtt indulnak tovább. Vált a kép. Dooku eközben magában dühöng. Bemegy Anakinhoz. A magnaguardok folyamatosan rázzák a jediket.

Felhívja a jedi tanácsot. Most a jedi termet látjuk.

-Elfogtam két jedit is, a maguk  rylothi csapatai veszteségben vannak – Dooku

Micsoda? – kérdi Mace Windu

Nem hazudnék-mondja Dooku, és a kép a két jedit mutatja.

Ekkor Dooku kilép.

Hol vannak Plo mesterék? – kérdi Yoda

Most a jedik hívják Ahsokáékat.

-Hol vagytok?-Windu

Most hagytuk el az egyik szeparatista bázist, és haladunk Anakinhoz- mondja Plo.

Rendben, így is legyen!(ez rímelt egy picit)-mondja vissza Windu.

 

Ploék kilépnek és továbbindulnak.

Hány mérföldre vagyunk a bázistól?- kérdi Ahsoka

Már szerintem 1 se, mert itt van előttünk, parancsnok. - mondja Rex.

Mindenki felnéz. Hatalmas épület az a bázis.(hasonló a citadellához)

Hirtelen fentről egy orrlövész eltalálja Treez-t. Plo Rex-el elbújnak és onnan próbálják kivédeni a lövést. Plo-nak eszébe jutott, hogy Rex lelőhetné Ahsoka lövészét az ő helyéről, aztán átfut és az ő lövészét Ahsoka helyéről, mindezt hátulról lőné le. Meg is csinálják, és be is válik. Plo odalép a kapuhoz és kivágja. Bejutnak, de megszólal a riasztó. Droidok és droidekák jönnek. Most próbálják megölni őket.

Sikerül nekik, és továbbindulnak. Bejutnak a főterembe, ahol Dooku áll.

Újra találkozunk. Hiba volt ide jönnetek. – mondja a gróf.

Ekkor Dooku megfordul és odacsap a két jedi közé. Egy jó 1 perces fénykardpárbaj látható. Dooku elesik beveri a fejét elájul. Rex elfogja. Megjön az erősítés. Kiszabadítják Kothot. Ahsoka megkeresi Anakint, de magnaguardok támadják meg. Megpróbálja  szétvágni őket, nem sok sikerrel. Plo  odamegy Ahsokához, és ő öli meg az őröket.

-         Vigyázz kicsi padawan ! – mondja Plo.

Anakint kiszabadítják.

-         Örülök, hogy látlak szájas. – mondja a jedi.

Most hátulról látjuk őket ahogy elviszik Anakint.

Szerintetek: 96%

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr654659174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2012.07.16. 16:35:52

tetszett a rész. Jó volt, rövid volt, vagy hosszú, nem tom.
96%

hevdanaa 2012.07.16. 17:34:45

köszi, bejegyezlek! Leszünk társoldalak?

Bence1997 2012.07.25. 10:44:29

@hevdanaa: FIGYELEM, FIGYELEM! Hamarosan elindul egy fogatverseny. Ha jelentkezni szeretnél, akkor ezen a blogon tudsz jelenkezni. A szezon hamarosan kezdődik!
fogatverseny-racing.blog.hu/
Jelentkezni a hozzászólásoknál lehet!

argu fisto 2012.07.26. 17:26:53

Egész jó volt, bár végét kicsit összecsapottnak éreztem, de megér 94%-ot.

argu fisto 2012.07.26. 17:27:32

Ja és te is olvasd el a korábbi részeimet, már mint a 2.évadomból amiket még nem olvastál és értékeld!

hevdanaa 2012.07.27. 11:45:59

ok próbálom behozni magam
süti beállítások módosítása