HTML

Friss topikok

  • Bence1997: egyrészt örülök hogy visszatértél, másrészt pedig már nagyon várom a 10.részt :D (2014.02.13. 19:05) Lemaradt hírek
  • Bence1997: @hevdanaa: öööööö, hevdanaa. Ezzel a projekttel mi lesz? csak kérdem mert már van ötletem egy-két ... (2013.07.10. 18:41) Új írás!
  • Bence1997: am van egy új blogom amin majd fent lesz a Star Wars Begin, remélem várod már. Ja és pl. ha újra f... (2013.07.05. 16:43) Folytatás júliusban!
  • Bence1997: @hevdanaa: Igen mostmár tudom :D (2013.06.18. 11:49) A blog utolsó bejegyzése I. (ha nem)
  • hevdanaa: Ha nincs Tcw nincs mit írnom, max. annyit tudok én is írni hogy a részeimet. az új animációs soroz... (2013.05.26. 09:31) TCW: Évadzáró finálé előzetes + Hírek

The Clone Wars: Saját 1 évad 7.rész: Sötétkard

2012.08.26. 12:33 hevdanaa

Olvassátok el és értékeljétek!

7.rész

Sötétkard

 

Kaminon lezajlott csata után Anakin Skywalker visszatér Ahsoka Tano-val  a szülőbolygójára, a Tatooinera, hogy egy lefizetett fejvadászt elfogjanak tetteiért. De ez csak megtévesztés volt. Ehelyett azonban nyugtalanító híreket kapnak: a huttok, a galaxis gonosz hadurai titkos szuperfegyvert készítenek, felhasználva a Halálcsillag terveit. A pusztító szuperfegyvernek a huttok a Sötétkard nevet adják. A bolygók megsemmisítésére képes erő a könyörtelen Jabba kezébe kerül, Pre Vizsla  parancsára. Ezzel egy időben más probléma is jelentkezik. Yularen admirális életben van, és a halálőrség a huttokkal  szövetkezve tartják fogva a nagy tudású admirális.

 

A Kamino bolygón még a csata mindig tart. Obi-Wan Kenobi jedi mester kigyógyult a betegségből. Ő is, Gallia mesterrel harcol a droidok ellen.

- Ha nem kapunk erősítést, meghalunk!- Adi Gallia

- Nem tudom, most hogyan mennek a dolgok, de egyetértek- Obi

 

Eközben Anakin és Ahsoka leszállnak a Tatooine bolygóra.

Kiszállnak, és a távolba Mos Eisley-t látják. Elindulnak oda, R2-D2 a végén. A város kihalt. A kaminoi ellenszer nem készült el időben, a szeparatisták örömére. Anakin meglát egy Dug-ot. Utána fut, elfogja. Sebulba az, épp ma lett volna egy verseny, és menekül Jabba küldöttjei elől, mert fogadtak hogy nyer. Anakin a falhoz vágja Sebulbát egy sikátorba.

-         Hol van a fejvadász?-mondja Anakin nagyon dühösen.

Ahsoka megnyugtatja a jedit és Sebulba úgy dönt, elmondja mi folyik itt.

-         Kru na sopa dá dá cso málo.- mondja Sebulba.  Anakin lefordítja Ahsokának mit mondott.

-         Azt mondta hogy a huttok egy gonosz fegyvert készítettek. De ebből nem sokat tudtunk meg.

Most Anakin kérdez:

-         De ká jo lo juz csopú kloto málo? – kérdezi Anakin

-         Ter Jabba lé popo zuriferdi babo.- Sebulba

Ledobja a dug-ot.

-         Mit mondott?- Ahsoka

-         Az biztos, hogy Jabba-hoz kell mennünk.- Anakin

Hátul hallják,hogy a fejvadászok lelőtték Sebulba-t.

 

Egy hajó látható az űrben. A hajóban, Yularen egy cellában csücsül.

Két halálőrséges katona őrzi. Az egyik neve Sech. (ejtsd: szeccs) Régen fejvadász bandavezér volt még a Sithek kihaltának hitt korának elején. Mindig meg akarja mutatni, hogy ő jobb Pre Vizsla-nál.  A másikat Rowt-nak (ejtsd: rót) hívták. Kétbalkezes volt, félig mandalori, félig valami ismeretlen szóval keverék egy ember. Jön Bo-Katan.

-Engedjenek be!- Bo-Katan

Arrébb állnak és bemegy. Yularen lehajtott fejjel ül. A mandalori nő megfogja az állát és hátrahajtja.

-         Most hol vannak a szeparatisták? Végezni akarunk velük. De ha nem mondod meg veled végzünk!-Bo-Katan

Yularen nem válaszol. Bo-Katan pofon vágja.

-         Hamarosan visszajövök, a főnőkhöz megyek, megkérdezem, hogy kinyírjalak.-e?

És kimegy. Az admirális sóhajt egy nagyot.

 

Anakin és Ahsoka Jabba palotája előtt állnak. Három weequay fejvadász őrzi a belépni kívánókat.

-         Nocsak nocsak,két jedi.- mondja az egyik

-         Mi járatban errefelé?- mondja a másik

-         Gondolom nem fog minket megölni, hisz mi is ártatlanok vagyunk-mondja a harmadik

Mindhárom fejvadász nevet, de akkor Ahsoka leszúr egyet, a másik kettő lő, Anakin kivédi de őket is megöli. Bemennek. Három malac rohan hozzájuk.( Tudjátok az a vaddisznószerű, ami Jabba palotáját védelmezi, meg ilyesmi) Anakin leszúr egyet, viszont Ahsoka nem. Az egyik a fejszéjével megsebesítette a kezét. Anakin levágja a fejét, a harmadikat meg leszúrja. Anakin megkérdezi, hogy jól van-e Ahsoka. Szerencsére nagyobb baj nincs. Bemennek Jabba-hoz. Bent csönd van miután bejöttek.

Jabba megkérdezi miért vannak, itt elég zavartan. Anakin azt mondja, hogy a huttok gonosz szuperfegyveréről érdeklődnek. Jabba azt hazudja, hogy nem tud semmi,de erre Ahsoka bedurvul, kinyitja fénykardját és odatartja Jabba-hoz. De azonban  4 halálőrséges katona jelenik meg és az egyik kezébe Palpatine a másikba meg Padme van. És végül Vizsla jelenik meg. Anakin nekiront a Padme-s katonának , de az elkezd lőni, közben Ahsoka a másik hármat veszi kézbe. Legyőzi őket, ezzel megmenti a főkancellárt. Anakin is megmentette Padme-t és ezzel Vizsla is nekiront a jedi-nek. Rövid, de izgalmas fénykardpárbaj alakul ki. Jabba elmenekül, Anakin utána akar menni megy is, de nem éri utol mert már a hajó Vizslával együtt elmegy. Anakin és Ahsoka szomorúan néznek fel, de örülnek is mert megmentették a szenátorokat.

 

Vizsla és Jabba a hajójuk hangárjába vannak. Egy semleges, lakatlan holdnál vannak. De ha van élet is rajta,  elpusztul, hisz a gonosz fegyvert itt tesztelik. Kipróbálják és bumm. Szétrobban a bolygó. A következő bolygó a Mandalore. És Jabba gonoszan nevet.

 

Közben a Kamino-n a vakcina elkészült, viszont a droidok bejutottak az épületbe. LiLo fut, elesik az egyik Kaminoi felveszi és kimennek a viharos időben. Felszállnak egy hajóval és indulnak Coruscantra.

 

Vége

Szerintetek: 93%

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr844732668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2012.08.26. 12:55:56

jó rész volt, tetszett. A folytatását is várom, akkor mostmár az utolsó rész jön mármint ennek a kvadrológiának? No mind1. Mint már mondtam a rész jó volt,
93%
süti beállítások módosítása