HTML

Friss topikok

  • Bence1997: egyrészt örülök hogy visszatértél, másrészt pedig már nagyon várom a 10.részt :D (2014.02.13. 19:05) Lemaradt hírek
  • Bence1997: @hevdanaa: öööööö, hevdanaa. Ezzel a projekttel mi lesz? csak kérdem mert már van ötletem egy-két ... (2013.07.10. 18:41) Új írás!
  • Bence1997: am van egy új blogom amin majd fent lesz a Star Wars Begin, remélem várod már. Ja és pl. ha újra f... (2013.07.05. 16:43) Folytatás júliusban!
  • Bence1997: @hevdanaa: Igen mostmár tudom :D (2013.06.18. 11:49) A blog utolsó bejegyzése I. (ha nem)
  • hevdanaa: Ha nincs Tcw nincs mit írnom, max. annyit tudok én is írni hogy a részeimet. az új animációs soroz... (2013.05.26. 09:31) TCW: Évadzáró finálé előzetes + Hírek

2.rész és elutazom

2012.07.06. 07:39 hevdanaa

Elutazom 3 napra akkor ne keressetek, addigis itt a 2.rész,azzal boldogítalak titeket.

Lehet, hogy zavaros (nagyon az),de a történetet nézzétek. Értékeljétek százalékba kommentben.

2. rész

 

Serennoi csapda

 

Miután Ventriss Coruscantra utazott, Dooku parancsára, hogy megölje Padme Amidalát, a sith  tanítvány elfogta Eeth Koth – ot.  A tanács megbízta Plo Koont és Anakn Skywalkert, hogy szabadítsák ki a jedi mestert. Mivel Anakinnak más dolga van(Harcolni a Ryloth-on), egyedül kell elvégeznie a feladatot.

 

 

Plo Koon egyedül sétalgat a Jedi templom folyosóján éppen a hajójához és a klón osztagjához igyekszik amikor Ahsoka odamegy hozzá és megkérdezi hogy elmehet-e vele ha Anakin nem tud. Plo nem tud nemet mondani így titokban elviszi . A klónok már nézegetik hova is kell menni. Amikor Plo megérkezik a klónokhoz mindenki haptákba vágja magát de a jedi azt mondja: Pihenj! A parancsnok akit Treez-nek hívnak megkérdezi ki ez a gyerek. Erre azt válaszolja a jedi mester hogy „ ez a gyerek” velünk jön és hozzáteszi hogy Ahsoka a neve. Ahsoka erre mosolyogni kezd. Treez azt mondja hogy Ventriss a jedit a  Serennora vitte és most Dooku kegyetlenül kínozza a palotájában a jedit. Vált a kép a Jedi terembe ahol a jedik egy hologrammot néznek. Ezen a hologrammon Dooku beszél mögötte egy magnaguard rázza Koth-ot. Azt mondja Dooku adják meg magukat a jedik Rylothi csapatai különben a jedi meghal. Yoda közli hogy az nem lehetséges mert akkor nagyon sokat veszítene a Köztársaság. Dooku erre csúnya szemekkel néz. A gróf kilép. Windu még hozzáteszi hogy ilyen időkben nem szabad jediket elvesztenünk. Yoda bánatos arca néz Windura és azt mondja igaza van, de inkább egy jedi minthogy egy fontos bolygó.

 

Plo-ék már indulnak is. A Serennora érkezve nem találnak ott senkit. Majdnem kiszállt mindenki a platón amikor a hajó egyszer csak felrobban 2 klón meghal, 1 súlyosan megsebesül. Aztán egyszer csak valaki lelőtt egy klónt. Egy fejvadász ugrik elő, Cad Bane az és 5 szuper roham droid illetve 2 magnaguard. A fejvadász mondja hogy Meglepetés! És röhögni kezd. Azt mondja Plo Koon hogy nem tud legyőzni minket és erre a fejvadász elkezd lőni, mögötte pedig szintén lőnek a droidok a magnaguardok pedig rátámadnak Ahsokára. Plo mester Cad Bane-nel harcol ,a jedi kivédi a lövéseit, Aztán Bane kiveri a jedi kezéből a fénykardot, elkezdik ütni egymást. Mögöttük a klónok a droidokkal harcolnak. Ahsoka levágja a magnaguard fejét, a droid elesik. Lesöpri a kezéről a koszt amikor a droid felkel és meg akarja rázni a padawant, amikor Ahsoka hátrafordul és a fénykardjával kivédi. Picit harcolnak végül szátvágja. Bane elesik és Ahsoka a nyakához tartva a fénykardot, mondja, hogy adja meg magát. A fejvadász nem hajlandó megadni magát és a padawan még hangosabban mondja, hogy adja meg magát,de Plo megnyugtatja. A fejvadászt elfogják és pár klón elviszi Coruscantra a hajóval. Addig a jedik bemennek a palotába.

 

 Senki sem védi a palotát, Plo furcsának tartja .Beérve óriási tér látható,mozaikos ablakok, több emeleten szobrok. Dooku az ablakon néz ki háttal a jediknek. Treez és a katonák lőtávolságba veszik a grófot. Dooku lassan hátrafordulva mondja: Már vártam önöket. Hol van Bane? –kérdezi

Ahsoka erre: Nincs semmi köze hozzá

Dooku: De szemtelenek a nagyúrral! Ahsoka fut a fénykardjával Dooku pedig elkezdi rázni a kis padawant. Eközben a klónok lövik a nagyurat,a nagyúr pedig kivédi. Amikor befejezi a rázást Ahsoka elveszti eszméletét,a klónok pedig már halottak kivéve 1 klónt és Treezt, őket magnaguardok támadták meg. Ezután Plo Koon lassan odamegy Dooku-hoz. Rövid, de izgalmas fénykardpárbaj alakul ki. Egyszer csak Plo úgy csap a fénykardjával, hogy Dooku megsebesül. Plo meg akarja még jobban sebesíteni amikor a gróf megnyom egy gombot és arra magnaguardok kapcsolódnak be és támadják meg Plo-t. Ahsoka felkel és ő is elkezd harcolni, közben megkérdezi:-  Hol van Dooku? Jó kérdés volt, hisz amíg harcolnak, a gróf elszökik. Plo néz a törött ablakon át,és azt mondja, ott vagyunk,ahol elkezdtük,nem tudunk semmit sem hol van épp Koth mester és azt sem tudjuk, hol van Dooku. Plo-ék visszamennek a hajóhoz és hívják Yoda mestert. A jedik elmondták mi történt, mire Yoda azt válaszolja:

-Dooku a Ryloth-ra ment, de  Koth nincs ott.

-Hát akkor hol lehet?-kérdi Ahsoka

-Még mi sem tudjuk biztosan, de kémeink szerint, még mielőtt elindultatok volna a Serennora, Ventriss elvitte valahova és majd odaviszi Dooku-hoz a Ryloth-ra. - válaszolja Windu.

-Akkor mindent tudott a gróf a tervünkről.-mondja Plo.

Apropó-mondja Yoda, hogy kerül oda Tano padawan?

Plo kénytelen volt elmondani az igazságot.

Ekkor Plo-ék kiléptek és elindultak a hajóval a Ryloth-ra.

Szerintetek: 93%

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr894632414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

argu fisto 2012.07.06. 11:19:35

Elolvastam! Nem is volt annyira zavaros! De a szóismétlésekre figyel oda, mert abból rengeteg van. Adok rá 92%-ot! Kezdésnek szerintem jó! Nekem se ment olyan jól mikor elkezdtem írni a részeimet, de lassan én is belejöttem!

Bence1997 2012.07.15. 19:25:08

jó rész volt ez is. ( mind a két részt elolvastam így összeraktam a százalákokat :D Jó rész volt, tetszett plo ahsoka és a klónok vonulása a kastélyban. Bane is jó volt. A harc is.
95%
süti beállítások módosítása