HTML

Friss topikok

  • Bence1997: egyrészt örülök hogy visszatértél, másrészt pedig már nagyon várom a 10.részt :D (2014.02.13. 19:05) Lemaradt hírek
  • Bence1997: @hevdanaa: öööööö, hevdanaa. Ezzel a projekttel mi lesz? csak kérdem mert már van ötletem egy-két ... (2013.07.10. 18:41) Új írás!
  • Bence1997: am van egy új blogom amin majd fent lesz a Star Wars Begin, remélem várod már. Ja és pl. ha újra f... (2013.07.05. 16:43) Folytatás júliusban!
  • Bence1997: @hevdanaa: Igen mostmár tudom :D (2013.06.18. 11:49) A blog utolsó bejegyzése I. (ha nem)
  • hevdanaa: Ha nincs Tcw nincs mit írnom, max. annyit tudok én is írni hogy a részeimet. az új animációs soroz... (2013.05.26. 09:31) TCW: Évadzáró finálé előzetes + Hírek

Star wars: The Clone Wars Saját 1.évad 8.rész

2012.11.04. 08:42 hevdanaa

Itt  az új meglepi olvassátok el és értékeljetek!

8.rész

 

 

Szabadulás a pokolból

 

Miután Anakin Skywalker és Ahsoka Tano fényt derített egy új szuperfegyverre, ami képes elpusztítani egy bolygót, és a huttok hozták létre, Jabba a halálőrséggel, egy sikeres teszt után, Mandalore-t akarják elpusztítani. Yularen admirálist is a halálőrség tartja fogva, meg akarják ölni őt. Obi-wannak Mandalore lakosait , Yularennek magát kell kiszabadítani a pokolból. Ám a Kamino-n se rózsás a helyzet. Gallia mester kénytelen egyedül védeni a bolygót, ezt kihasználva a droidok mégjobban nyomulnak. De előbb Yoda fontos bejelentést szeretne tenni Lilo-nak és Anakinnak.

 

LiLo és a kaminoi megérkezik Coruscantra. Ott vár Anakin, Yoda, Windu, Palpatine, Mas Amedda, pár jedi és Padme. Anakin nem tudja, miért kell ott lennie, amikor a fronton kéne lennie. Kiszállnak mindenki köszön és a kaminoi kijelenti, hogy vakcina elkészült, de Kamino nagyon nagy veszélyben van. Windu mondja, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek. Yoda meglátja LiLo-t  és hárman elmennek egy padawan képző terembe.

-         Miért hívattál mester?- Anakin

-         Fontos hírem van. A kislány midiklorian szintje majdnem akkora mint a tied.- Yoda

-         Mit jelent ez? Nem értem- Anakin

Eközben a kislány riadtan néz mindkettőjükre.

-         Ő is kiválasztott lehet és nagy az erő benne. – Yoda

-         És ez ehhez mi közöm? – Anakin dühösen

-         Az, hogy a véréből kiderítettük nagyon hasonló a génállománya a tiedhez. – Yoda

-         Az nem lehet! NEM NEM NEM!!- Anakin

-         Neked kell kitanítanod, mert pár hét múlva padawan lehet belőle és a tanítványod lehet.- Yoda

-         Micsoda??? És mi van Ahsokával? - Anakin

-         Vele is foglalkozol. Nem lesz nagy feladat.- Yoda

És Anakin kimegy. Yoda mosolyog, mert érzi hogy tetszik a feladat Anakinnak, mert így Anakin azt hiszi bekerülhet a Jedi Tanácsba.

 

Obi-Wan Kenobi a Mandalore felé tart. Leszáll a bolygóra és ott Satine várja. Kiszáll és Satine mondja hogy nagyon rossz idők következnek. Obi-Wan egyetért és közli, hogy a lakosságot át kell költöztetni egy másik bolygóra. Satine viszont nem ért egyet és közli, hogy ilyen evakuálásra nincs szükség. Ekkor csak a bolygó köré óriási pajzs indul be és mandalori pusztító hajók törnek a városba mindet szétlőve és robbantva. A kivetítőkön Pre Vizsla jelenik meg és mondja, hogy senki sem mehet ki se be. Folytatja:

-         Satine hercegnő idehozta a köztársasági erőket, hogy elpusztítsa a Mandalore rendszert és hogy hatalomra jusson Coruscanton. Ezért elrendelem a bolygó karantén alá vonását.

-         HAZUDIK! Aljas rágalom!- Satine üvöltve a népének

A nép elkezd üvölteni. Pánik tör ki és mindenki ráront a hercegnőre, de az őrők megvédik. Addig Obiék elfutnak egy sikátorba. Satine elkezd sírni, de Obi-wan megnyugtatja és azt mondja minden rendbe fog jönni. A másik pillanatban a hercegnői palota felrobban. Aztán Obi-Wan odaadja köpenyét és elmennek egy olyan helyre ahol biztonságban vannak. A kadétokhoz, Satine unokaöccséhez Korkie-hoz.

Elérnek oda bemennek. Korkie  köszönti  és mondja hogy hallott  a történtekről. Satine bemutatja Obi-Want. Megtörténik a köszönés és Obi mondja hogy sürgősen ki kell találniuk egy tervet. Gondolkozik megvan és elmondja Satinnak és a kadétnak. Elkezdik a tervet. Korkie elmegy az akadémiára azzal az ürüggyel hogy tanulni megy. Ámde az akadémiát őrök őrzik. A kadét elküldi az őrőket, úgy hogy a közeli kocsmában verekedést jelent. A kadét bemegy megkeresi  a barátait. A könyvtárban meg is találja őket. Elmondja mivan és kimennek. A terv az hogy a kadétok szülei általában nem Mandalore-on vannak. Minden hónap végén kötelesek elhagyni a bolygót felnőtt kisérettel és meglátogatni szüleiket Mandalore testvérbolygóján a Silum-on. (ejtsd: szilum). Most hónap vége van és a kisérő  Obi-Wan lesz. Obi-Wan a köpenyében nem a Silum-ra mennek hanem a Mandalore fölötti blokádot akarják elpusztítani ezzel együtt a szuperfegyvert is. Obi-wan meghipnotizálja az őrt hogy oldja föl a pajzsot hogy ők ki tudjanak menni. Látjuk ahogy a hajó kiér a bolygóról.

 

Eközben Yularen sem örvendezik. Sech és Rowt, a két mandalori őr ( tudod ki az ha elolvasod a 7. részemet) elmegy. A cella mellett van a gomb ami kinyitja a cella pajzsát. Yularen észreveszi és megnyomja a gombot. Kimegy a cellából. Most Yularen a halálőrséges katonák elől bujkál. Leüt egy katonát és elveszi tőle a fegyvert tovább megy de meglátja Sech-et. Sech  lő Yularen elbújik egy oszlop mögé ezzel kivédve a lövést. Balról és jobbról  2-2 katona fut. Yularen lelő jobbról kettőt, viszont balról is lőnek. Az admirális lehajol, de amikor felkel Sech beüt egyet, és elkezd vérezni az orra. Nem tud megmozdulni. Sech hívja Bo-Katant aki pár másodpercen belül ott van. Pofon vágja Yularent és fegyvert szegez  rá. Ekkor Yularen kigáncsolja a nőt aki elesik és elkezd futni. Sech lő és lő, Yularen fut, de egyszer csak előtte terem Vizsla.

-         Hová, hová admirális? Máris mész, pedig alig volt itt? – Vizsla

 

Obi-Wan és a kadétok a blokádot kerülgetik. Vizsla nem veszi észre őket mert ő Yularennel van elfoglalva. Egy halálőrséges katona meglátja, jelenti komlinken Vizslának. Vizsla intézkedik és beszáll egy hajóba. Eközben Jabba már készen áll, elindul a 10 perces visszaszámlálás.

 

Gallia mester készen van, Kamino megmenekült. De máris hívják Mandalore.hoz, segítsen Obi-Wan-nak. Obi-Wan és a kadétok, Vizsla hajójának a lövései elől menekülnek. Még mielőtt bezárulna a hangár kapu Obi-Wan-ék be tudnak jutni.

 

Vizsla is még be tud jutni és mindketten kiugranak a hajóból. Egy jó 1 perces fénykard csatát látunk. Ezután Satine kilopakodik és Jabbához tartja kis fegyverét. Jabba valamit mond, 10 másodperc van hátra. Obi odaugrik a gonosz szuperfegyverhez Vizsla csap egyet Obi kivédi,de Vizsla kiveri Obi kezéből a fénykardot 4… 3…. Obi az erővel odahúzza az erővel a  fénykardot magához 2…kigáncsolja Vizslát és 1… belevág egyet a fegyverbe ezzel hatástalanítja a fegyvert és a pajzs is feloldódik. A nép ujjong. Megérkezik Gallia mester és elfogják Vizslát és Jabbat. Viszont Bo-Katan, Sech, Rowt és még pár katona beszáll egy mentőkabinba és elmenekülnek. Satine megköszöni a segítségét és megpuszilja Obi-Want. Obi-wan örül de szomorú is, mert Bo-Katan megszökött. Most őt látjuk hátulról.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr314888043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2012.11.04. 12:09:54

na ez meglepett. De tetszett. Jó rész volt. Bo-Katan megszökött! Ebből még lehet valami. De nekem tetszett. És akkor most egy másik szál jön?
Értékelés: Jó volt, akciók tetszettek, obi is jó volt, minden stimmelt. 94%

hevdanaa 2012.11.05. 16:01:28

köszi. igen, újabb szál következik, ami a Lilo, Anakin, Ahsoka trilógia lesz. Rövid trailert, infót és a további részcímeket.
süti beállítások módosítása