HTML

Friss topikok

  • Bence1997: egyrészt örülök hogy visszatértél, másrészt pedig már nagyon várom a 10.részt :D (2014.02.13. 19:05) Lemaradt hírek
  • Bence1997: @hevdanaa: öööööö, hevdanaa. Ezzel a projekttel mi lesz? csak kérdem mert már van ötletem egy-két ... (2013.07.10. 18:41) Új írás!
  • Bence1997: am van egy új blogom amin majd fent lesz a Star Wars Begin, remélem várod már. Ja és pl. ha újra f... (2013.07.05. 16:43) Folytatás júliusban!
  • Bence1997: @hevdanaa: Igen mostmár tudom :D (2013.06.18. 11:49) A blog utolsó bejegyzése I. (ha nem)
  • hevdanaa: Ha nincs Tcw nincs mit írnom, max. annyit tudok én is írni hogy a részeimet. az új animációs soroz... (2013.05.26. 09:31) TCW: Évadzáró finálé előzetes + Hírek

Szünet

2012.12.24. 11:17 hevdanaa

Sziasztok! Hát mostanában eléggé összegyűltek a dolgok és nem volt időm blogolni. Ezért is ezer bocs. Most jön egy nehéz időszak, januárig egy-két bejegyzést fogtok látni. Addig is itt az elmaradt 6.rész értékelése, illetve a 7.rész és annak értékelése. (a 6.részt az előző bejegyzésben láthatjátok).

6.rész értékelése:

Természetesen zseniális rész volt maga a Star Wars. Szép volt a bolygó nagyon és baromira át volt hatva az Erővel. Nagyon tetszettek a régi Jedi-szobrok a fénykardjukkal. A kristály megszerzése annyira Jedis volt hogy néha Luke jutott eszembe amikor Yoda tanította. Petronál azonnal lehetett tudni hogy nem az igazit hozta el, hisz túl könnyű volt. Bennem végig ott motoszkált az elején hogy használják már az Erőt, mert az majd megmutatja nekik az utat. Mert először csak úgy meg akarták találni a kristályukat, de hát ők Jedinövendékek és az Erő arra van hogy irányt mutasson. Luke is mennyit bénázik majd később. Számomra egyértelmű hogy az ERŐ alakította bent a barlangban az eseményeket , Yoda esetleg"láthatta", de nem ő idézte elő. Ami még tetszett hogy együtt sikerült nekik. Segítettek egymásnak pl mikor a kis Greedo fajú mondja a kis vukinak hogy türelmesnek kell lenned. Vagy mikor Petro visszament a csajért. Hatalmas tanulságok voltak a részben, megmutatta hogy egy Jedi hogyan győzi le valamely negatív tulajdonságát az Erő segítségével.

7.rész:

7.rész értékelése:

Gyönyörű volt! Az eleje az ifjakkal és Huyanggal maga a tökély. Végre megint egy olyan mozzanat ez, ami eddig homályban volt előttem. A robot zseniális karakter lett, ahogy okítja az ifjakat és felvág előttük, ahogy kutat a fiókokban…rohadt jó. :D Talán még sose láttunk ennyire idős droidot, így ez még inkább növeli Huyang különlegességét. Tetszett a kikacsintás a kis vukira is. Az a tény, hogy még egy ősi droid is alig látott pár Vuki jedit azt a tényt sugallja, hogy az ilyen fajú lovagok elég ritkák. A fénykard építés ötletes volt. Ahogy az Erővel próbálták összeilleszteni a szerkezetet, még a legkisebb alkatrészek is látszottak a levegőben. :) Természetesen Petro megint az első lett, és megint elsiette a dolgokat. Sokat kell még tanulnia, bár amit a trénerrel művelt az impresszív volt. Valószínűleg remek fénykard forgató lesz belőle (már persze ha megéri a folytatásokat). :) Aztán feltűnnek a kalózok, akikkel kapcsolatban volt pár érdekesség. Először is, hogy nem véletlen botlottak bele a Crucible –be, hanem célzottan keresték. Nagyon érdekelne, hogy vajon ki lehet Hondo forrása? Egy ilyen útról nem sok mindenki tudhat, ráadásul úgy, hogy még az útvonalat is megadja. Hondo nekem elég nagy negatív meglepetés volt. Simán megölné a gyerekeket is, plusz valahogy most gonoszabbnak tűnt. Persze mondja is, hogy a nagy pénz erősebb fellépést követel, de akkor is fura volt a dolog. Talán hiba volt túlzottan megkedvelni őt, hisz mégis csak egy bűnöző. :) Ahsoka terve jó volt, a skacok is próbálták követni. Petro t*kössége viszont jól jött, amikor az egyik izomagyú kalózt kellett megszívatni. :D Jó kis jelenet, melynél már csak a finálé szólt nagyobbat. :) Ahsoka harci jelenetei a kalózokkal és Hondoval, ráadásul megspékelve egy kis vákuummal, igazi látványosságként hatottak. Ráadásul tapintható volt a feszültség. Az egész kicsit emlékeztetett a Grievous Intrigue hasonló jelenetére. Sajnos a csattantót már ismertem, miszerint Ahsoka fogságba esik.

Na, hamarosan jövök!

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr834955504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása