HTML

Friss topikok

  • Bence1997: egyrészt örülök hogy visszatértél, másrészt pedig már nagyon várom a 10.részt :D (2014.02.13. 19:05) Lemaradt hírek
  • Bence1997: @hevdanaa: öööööö, hevdanaa. Ezzel a projekttel mi lesz? csak kérdem mert már van ötletem egy-két ... (2013.07.10. 18:41) Új írás!
  • Bence1997: am van egy új blogom amin majd fent lesz a Star Wars Begin, remélem várod már. Ja és pl. ha újra f... (2013.07.05. 16:43) Folytatás júliusban!
  • Bence1997: @hevdanaa: Igen mostmár tudom :D (2013.06.18. 11:49) A blog utolsó bejegyzése I. (ha nem)
  • hevdanaa: Ha nincs Tcw nincs mit írnom, max. annyit tudok én is írni hogy a részeimet. az új animációs soroz... (2013.05.26. 09:31) TCW: Évadzáró finálé előzetes + Hírek

2012.10.26. 14:12 hevdanaa

Olvass és értékelj! A szokásos bejegyzésértékelő jön.

Tetszett, továbbra is tartotta az előző részek színvonalát, bár így harmadjára azért vártam volna egy kicsit többet is. Ezúttal végre több idő jutott a karakterekre. Lux Bonteri félelmetesen jó karakter, epizódról epizódra egyre jobb, (Egyedül a Heroes On Both Sidesban nem jött be annyira) bár még így is eléggé háttérbe van szorulva. Mostanra már egyértelművé vált, hogy mit érez Steela Gerrera iránt, aki furcsa módon most kevésbé volt olyan hangulatában, hogy Lux-szal foglalkozzon, akinek sok mindent le lehetett olvasni a tekintetéből. Szeretet, sajnálat, segíteni akarás, részvét... Tömören az a tipikus tekintet, amikor meg akarjuk ölelni a másik felet, mert szeretjük és bajban van, biztosítani afelől, hogy minden rendben lesz. De Steelát is meg lehet érteni, ő nem az a fajta lány, aki szeret gyengének, törékenynek tűnni, pláne most, hogy ő lett a lázadás vezetője, rengeteg tehet szakadt a nyakába és olyan döntést kellett hoznia, ahol háttérbe szorult a bátyja. Azt hittem, hogy ebből lesz némi feszültség Saw részéről, de talán ő is ugyanígy tett volna.



Dono halála meglepett, bár annyira mellékszereplő volt, hogy nem igazán tudott meghatni. Kalani egyelőre még nem adta tanújelét annak, hogy mennyivel fejlettebb az átlagos taktikai droidoknál, de valljuk be, brutálisan jól néz ki. Továbbra is Sanjay Rash király volt a főnök, azt hittem, hogy Kalani megjelenésével itt megváltoznak a dolgok és átveszi a parancsnokságot, de ehelyett csak magával hozta az erősítést és... Ennyi. Különösebben nem brillírozott. De abban biztos vagyok, hogy a következő részben a történtekért kegyelmet nem ismerve fel akarja majd perzselni az Onderont.



Jópofa volt az erőtérrel működő guillotine, tovább erősítette a bolygó középkori közegét. Amúgy aprócska elem, de az, hogy Rash folyton gyümölcsöt zabál... Az valahogy annyira az ilyen korrupt király karakterek sajátja. A MagnaGuardok még mindig sárga energiabotokkal harcolnak, fene tudja miért és megjelent egy tábornok is, akinek a nevét nem igazán hallottam és fogalmam sincs, hogy került ide, hiszen eddig egy percet sem szerepelt.

Ahsoka Tano úgy igazán nem támadta meg a szeparatistákat, hanem csak fellökte őket, de innentől már be fognak durvulni a dolgok. A szeparatistáknak annyi is elég, hogy látták a fénykardot. Kíváncsi vagyok, hogy Dooku gróf ebből mekkora propagandát formál majd a Szeparatista Kongresszusban. Szinte már el tudom képzelni a CIS napilapjának főcímét: A JEDIK TERRORISTÁKAT TÁMOGATNAK.

A "nagy" szerelmi szál inkább csak Steela és Lux között haladt tovább. Ahsoka és Lux között a dolog... Ugyanott van, ahol eddig, fikarcnyit sem haladt előre. A végén egymásra mosolyogtak ugyan, meg váltottak néhány szót, de... Lux nem szerelmes Ahsokába, ez tisztán látszik. Vagy csak olyannyira elfedi az érzéseit, hogy megtévesztő. Ha kettejük történetének vége az lesz, hogy végül egymásra találnak... Nincs bajom vele, csak ha három rész alatt nem történt közöttük semmi, csak az ilyen Alkonyatra jellemző egymásra nézések, akkor remélem, hogy nem az utolsó részben akarják bepótolni azokat a lépcsőfokokat, amiket az előző kettőben kihagytak, mert akkor ez így nem fog működni. De szerintem az lesz a vége, hogy Lux és Steela egymásra talál, Ahsoka pedig félig csalódottan elsétál, de közben félig örül neki, hogy a srác otthonra lelt végül. És akkor jöhet a tanmese a Jedik életének nehézségéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://theclonewars.blog.hu/api/trackback/id/tr734871485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bence1997 2012.10.26. 18:52:40

Tetszett a rész, bár volt egy-két dolog amiben nem értettem egyet a filmmel kapcsolatban, de tetszett. El lehetett vele szórakozni. 92%.
Am most végeztem a 4. évadom sorrendjével. Izgalmas dolgok lesznek benne, amiket már nagyon várok én is, hiszen már történetileg is megvannak. Míg az első fele ilyen csatás/harcos/lázadós jellegű + akciós jellegű is, addig a második fele már sokkal jobban a jedikre/sithekre összpontosul. És a 15. rész!!! NA AZ EGY KEMÉNY RÉSZ LESZ!!! A végén meg a klónok is szerepet kapnak, de még az évadzáró az igen kemény lesz. De a jedis/sithes dolog lesz a legjobb!!! ( remélem )

hevdanaa 2012.10.27. 16:56:25

várom a részeket!! izgalmasnak ígérkeznek, ezzel is szintén felcsigáztál nagyon

Bence1997 2012.10.27. 17:29:09

@hevdanaa: ok. De azért remélem, hogy folytatod az olvasást. A 2. évad pedig nagyon csatás évad! Azt élvezni fogod!!!
süti beállítások módosítása